Connect with us

Kultúra

Na festivale Punkáči deťom aj cestovanie a literatúra

Published

on

Reklama

Organizátori podujatia, ktoré začína na Lodenici 19. júla, pozvali šesťdesiat kapiel zo štyroch kontinentov. Myslia však aj na využitie voľného času návštevníkov.

[singlepic id=2262 w=320 h=240 float=left]Na festivale si budú môcť s partiou zahrať paintball. Nafukovacie ihrisko bude umiestnené v areáli Lodenice a kompletný výstroj sa bude dať prenajať. O svoje zážitky sa potom môžu vďaka bezplatnej wifi zóne podeliť s priateľmi na internete. Na oficiálnom webe festivalu budú ďalej zverejnené čísla taxislužby, ktorá účastníkov odvezie za vopred dohodnutú cenu.

Reklama

„Pokiaľ ich nepoznáte, zaujmú vás zrejme už menami: Pišta Vandal von Čad, Lucia Piussi, frontmanka skupiny Živé kvety a Gargamel, spevák kapely Adacta. Hudobníci, spisovatelia, textári, rozprávači, zabávači. Počas piatkového večera sa určite zastavte v priestoroch Lodenica muzik pubu, kde sa s nimi zaručene stretnete,“ odkazujú organizátori, nechcú však viac prezradiť. Informáciu doplnili o pozvánku na cestovateľské rozprávanie spojené s prezentáciou fotografií. O svoje zážitky sa podelí Dáša Fon Fľaša.

Text: ts/red

Reklama

Populárne články