Connect with us

Kultúra

Na festival TOTO JE HIP HOP aj workshopy Laciho Strikea

Published

on

Reklama

Už o pár dní sa otvoria brány festivalu TOTO JE HIP HOP, ktorý po minulých úspešných ročníkoch mení miesto a premiérovo sa bude konať na piešťanskom letisku. Okrem slovenskej hiphopovej špičky a headlinera ICE CUBEa však organizátori pripravili aj rôzne sprievodné podujatia.

[singlepic id=15187 w=320 h=240 float=right]Jedným z nich bude aj Dance workshop s populárnym Lacim Strikeom a lektormi z jeho Street Dance Academy. Festival TOTO JE HIP HOP 2011 chce svojim návštevníkom priniesť zážitky z každého elementu hip hopovej kultúry. Tanec a break dance preto nebudú cez víkend 1. – 2. júla 2011 na letisku v Piešťanoch chýbať.

Reklama

Na pódiu DJ CLUB začnú o 15:30 trojhodinové lekcie pouličného tanca. “Minulý rok mal tento sprievodný program veľký úspech, tak dúfame, že si to ľudia radi prídu zopakovať a pridajú sa aj ďalší,” povedal zástupca organizátora KUUL Fabrik Tomáš Marko. Tým, ktorí sa chcú tohto workshopu zúčastniť sa odporúča priniesť si so sebou pohodlné oblečenie a tenisky. Počas každej hodiny si bude lector všímať účastníkov workshop a vždy vyhodnotí dvoch najlepších (chlapca a dievča), ktorí dostanú hodnotnú cenu.

A dvaja úplne najlepší zo všetkých troch lekcií dostanú exkluzívnu a jedinečnú cenu – prémiový balík istej športovej značky.

Reklama

Text a foto: TS TOTO JE HIP HOP

Populárne články