Connect with us

Kultúra

Na Country Šterusy príde aj Willie Jones

Published

on

Reklama

Aj tento rok pripravili organizátori festivalu zaujímavý program, v ktorom sa predstavia účinkujúci zo Slovenska, Českej republiky a USA. Country Šterusy odštartujú 19. novembra v Kultúrnom dome.

[singlepic id=14017 w=320 h=240 float=right]Úvod bude o 19.00 h patriť skupine FM Band z Frýdku Místku, ktorej členovia už pred pár rokmi vystupovali na festivale s kapelou Dobráci Od Kosti. Nasleduje Družina, jedna z najznámejších kapiel hrajúcich ľudovú tvorbu v novom šate. Kaktus band z neďalekého Kočína-Lančára je skupina, ktorá účinkovala na festivale už v jeho počiatkoch.

Reklama

Po prvý krát sa tu predstaví aj účinkujúci z krajiny, kde moderná country hudba vznikla. Bude to spevák z amerického Texasu Willie Jones, ktorý chystá spoluprácu s úspešnou slovenskou country kapelou Neznámi. Pod názvom Willie Jones a Neznámi vám zahrajú niečo z jeho tvorby, ako aj osvedčené country hity v originálnom podaní. Neznámi sa potom postarajú o zábavu pri country bále.

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=zN3WP-f6Yqo[/youtube]

Reklama

Počas prestávok bude pódium patriť tanečnej skupina Smoky Mountains Dancers z Košíc. Ako každý ročník ani v tomto roku nie je predpredaj, keďže kapacita miest na sedenie nie je veľká aj teraz platí, kto skôr príde, ten si sadne. Kultúrny dom sa otvára o 18.30 h.

Viac info na: www.countrysterusy.sk, www.neznami.sk.

Text a foto: TS

Populárne články