Connect with us

Kultúra

Lunetic??? Lunetic!!!

Published

on

Reklama

Boli tu. V lodenica Muzik Pube. Neverila som. Do poslednej chvíle som neverila. Nikdy som nebola ich fanynka, nebol to „šálek mého kafe“, ale čo si budeme rozprávať, v dobách svojej najväčšej slávy na nás vyskakovali aj z chladničky.

[singlepic id=30156 w=320 h=240 float=left]Zvedavosť zvíťazila. Pred pubom zaparkované autá s hlohoveckými, galantskými, ale aj košickými značkami nasvedčovali tomu, že nielen domáci boli zvedaví. Veď išlo o jediný koncert na Slovensku.

Reklama

Vo vnútri trošku sklamanie (čo si budeme nahovárať, bolo nás tam maximálne do 100 kusov), ale zato samí skalní. O pohodu sa zatiaľ staral DJ. Chlapci na seba nechali čakať lebo v Bratislave sa im podarilo zle odbočiť. Čakala som, že keď tam zbadajú takú slabú účasť (veď kedysi vypredávali športové haly), otočia sa na päte a hajde domov. Nestalo sa…

A dobre urobili lebo boli úúúúžasní! A vôbec sa za svoj názor nehanbím. Boli komunikatívni, spontánni, prirodzení, mali dobrý zvuk a urobili skvelú šou. Zahrali veci z nového albumu, ktorý im vyšiel v októbri 2011, ale aj prefláknuté starinky odeté v novom šate.Spievalo s nimi celé publikum.

Reklama

Mala som pocit, že aj chlapci si to užívali. Lunetic je o niečo starší, vyzretejší, nad vecou a bolo to aj cítiť.

[nggallery id=1670]

Text a foto: Iveta MUCHA Ondrášiková

Populárne články