Connect with us

Kultúra

Jazzonance: Berco Balogh s excelentným sprievodom

Published

on

Reklama

Posledný októbrový piatok bude v Kursalone opäť patriť kvalitnému džezu. Pod názvom Jazzonance Projekt tu vystúpia známe mená.

[singlepic id=21471 w=320 h=240 float=right]Okrem speváka Berca Balogha aj vynikajúci muzikanti ako klavirista Ľuboš Šrámek, Miroslav Hloucal na trubke, nenapodobiteľný Milo Suchomel – tenor saxofón, známy profík Štefan „Pišta“ Bartuš – kontrabas a univerzálny bubeník Dušan Novakov. Koncert odštartuje v obvyklom čase o 20.30 h.

Reklama

„Contemporárny akustický projekt v štýle vokálno – inštrumentálneho moderného jazzu na čele s etablovaným slovenským spevákom Bercom Baloghom, vznikol na základe dlhodobej spolupráce hlavného leadra s klaviristom Ľubošom Šrámkom, ktorý v projekte zároveň figuruje ako producent, aranžér a skladateľ s tendenciou vytvoriť vyvážený, ucelený a ojedinelý koncept, založený na tímovej práci dvoch hlavných postáv s atraktívnymi aranžmánmi, vzájomnou interakciou a súladom interpretačných odlišností,“ píše sa na webe projektu Jazzonance. Ako to znie, si môžete vypočuť tu.

Navštívte aj výstavu fotografií zo súťaže Piešťanský FotoKursalon, ktorá je otvorená vo Frapperii Kursalonu každý deň od 10,00 h do 21,00 h až do 27.11.2011.

Reklama

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o., Foto: www.jazzonance-project.com

Populárne články