Connect with us

Kultúra

Po koncertoch sa hudobníci zmenia na DJov

Published

on

Reklama

Okrem výnimočného stanovania v temperovaných halách pripravili organizátori prvého ročníka Pohoda Indoor CampingFestivalu (25. a 26. novembra, výstavisko Trenčín) aj ďalšiu špecialitu, tentoraz v programe – okrem zavedených mien tanečnej scény na čele s B-Complexom sa v úlohe DJov predstavia aj muzikanti zo známych slovenských skupín a obidva festivalové dni budú vždy po koncertnom programe púšťať svoje obľúbené skladby.

[singlepic id=21477 w=320 h=240 float=left]Pripravená je trojica Viliam, Pino a Milosh ako DJ´s Puding pani Elvisovej, takisto trio Le PJ´s Sloboda, Stempel, Vitéz z kapely Le Payaco, za mixpult sa posadí aj partia z Got Blue Balls a predvedie svoj určite rockový GBB DJ Set. Shina a Dano Salontay zo skupiny Longital vystúpia pod značkou Dlhé Diely Sound System a svoj set Swing and Swing Only predstaví DJ Matwä, teda Martin Kaščák, ktorý na letnej Bažant Pohode vystupoval s Komorným orchestrom mesta Trenčín.

Reklama

[singlepic id=21475 w=320 h=240 float=left]„Aj napriek tomu, ze nikto z nás ešte oficiálne ako DJ nevystupoval a v takomto zložení nemáme odohratý ani jeden set, veľmi sa tešíme. Ľuďom zahráme pesničky, ktoré nás ovplyvnili v našej tvorbe a z ktorých čerpáme inšpiráciu – od rock´n´rollu cez punk, blues, dubstep, hardcore, a to všetko zavŕšime poriadnou dávkou elektroniky. Takže sa ľudia majú na čo tešiť,“ hovorí frontman Got Blue Balls Michal Minár.

„Jesenná Pohoda nás nadchla,“ pridáva Pino z Pudingu pani Elvisovej. „Aj my budeme spolu dídžejovať prvýkrát, pripravíme si set skladieb, ktoré nás ovplyvnili počas rôznych období nášho života. Bude to možno menej tanečné, ale o to viac radostné, úprimné a nepremixovateľné. Prapôvod Pudingovej Esencie.“

Reklama

[singlepic id=7055 w=320 h=240 float=right]„My zase vyberieme hudbu, ktorú počúvame radi pri varení, žehlení a pri kŕmení mačiek,“ láka poslucháčov Dano Salontay, ktorý bude so Shinou vystupovať nielen ako Longital, ale aj pod hlavičkou Dlhé diely Sound System.

Ešte pred spustením oficiálneho festivalového programu ponúknu svoje hudobné sety návštevníkom aj organizátori podujatia. Od piatkového poludnia, kedy sa otvoria brány areálu Expo Centra, až do začiatku prvého koncertu, ktorý je naplánovaný na 17.00 h, budú areálom znieť v siedmich blokoch najobľúbenejšie pesničky všetkých siedmich zamestnancov agentúry Pohoda Festival. „Tešíme sa, ako budeme skladby vyberať, hádam vyberieme dobre a naladia návštevníkov na festivalový program,“ odkazujú organizátori.

Text: Tlačová správa Foto: pohodafestival.sk a M. Palkovič

Populárne články