Connect with us

Kultúra

IMT Smile odštartuje jesenné Akustik Tour v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Za miesto úvodného koncertu jesennej časti šnúry unplugged koncertov si jedna z našich najúspešnejších kapiel vybrala historickú veľkú sálu Kursalonu. V stredu  7. septembra si tak Piešťanci budú môcť vypočuť obľúbené skladby ako napríklad Opri sa o mňa, či novinku Veľa lásky – naživo, a niektoré vraj i v nevšedných verziách.

[singlepic id=17550 w=320 h=240 float=left]Podľa lídra kapely Ivana Táslera sa po vypredaných športových halách v minulom roku preorientovali na menšie priestory, intímnejšiu atmosféru a akustické nástroje. Voľbe priestorov prispôsobili aj skladbu repertoáru. „Pri zostavovaní playlistu som stavil na jemnejšie, pomalšie a romantickejšie piesne. Vždy sme sa snažili nájsť si cestu k ľuďom cez pesničky. Keď cítime na koncerte ich podporu, posilňuje a posúva nás to ďalej,“ poďakoval svojim fanúšikom I. Tásler.

Reklama

Ako uviedol jeden z organizátorov turné Milan Štefánik, skupina je známa aj svojou podporou začínajúcich interpretov: „Tentoraz si pod svoje krídla zobrali interpretov ako Samo Tomeček a kapela Noc a deň, ktorí dostanú priestor vystúpiť a predstaviť sa divákom.“

Koncertné brány sa pre divákov otvoria o šiestej večer, muzikanti začnú hrať od 19,00 h a skončia okolo 22,00 h.

Reklama

Vstupenky v cene 15 eur sú v predpredaji v zberniach TIPOS-u alebo cez www.tiposticket.sk a www.ticketportal.sk a v Kursalone v Piešťanoch.

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=-xZQrfmDjfo[/youtube]

Autor: pr Foto: Peter Ivan

REKLAMA

Populárne články