Connect with us

Kultúra

Hudbolámač vás pozýva v nedeľu do mesta

Published

on

Reklama

Nadväzujúc na minuloročný koncert pre kamarátov, ktorí sa nevrátili z hudobných festivalov započali organizátori tradíciu nového podujatia v centre Piešťan. Hudbolámač ponúka v nedeľu 12. septembra v hudobnom pavilóne kvalitný výber zo súčasnej nezávislej scény. Zadarmo!

[singlepic id=3701 w=320h=240 float=left]Domácich hudobníkov zastupujú gitaroví Teskohippies a projket Tip Top Underground Sound by Juju planet dub, ktorý je zmesou dubu a etno hudby. Obe formácie sú už dobre známe vo väčšine slovenských klubov, u nás ich však vidíme len výnimočne. Ďalej vystúpia chalani z Chiki liki tu-a, ktorých posledný koncert blízkom okolí (na Vrbovských vetroch) zrušila búrka. Znalcov iste poteší aj Longital, naposledy tu hrali ešte pod názvom Dlhé diely. Od vtedy majú za sebou celkom úspešnú kariéru, bude zaujímavé vypočuť si, kam sa hudobne posunuli.

Reklama

Pre publikum budú pri Hudobnom pavilóne pripravené dva výčapy a chillout čajovňa. Hudbolámač je spojený s 5. ročníkom Medzinárodného filmového festivalu Cinematik.

Autor: mp  Foto: Martin Palkovič

Reklama

[singlepic id=3696 w=400 h=400 float=center]

[nggallery id=131]

Populárne články