Connect with us

Kultúra

Grape bude mať pódium na streche autobusu

Published

on

Reklama

Festival Grape začal v pondelok postupne zverejňovať mená kapiel, ktoré budú účinkovať na

 špeciálnom pódiu – na streche autobusu.

Reklama

Unikátne pojazdné pódium, ktoré už prešlo desiatky európskych hudobných festivalov, sa na piešťanskom letisku prvý raz predstavilo vlani. „Aj v tomto roku bude špeciálny stage Red Bull Tourbus. Program je pripravený, tentokrát bude produkcia po oba dni, čiže pribudlo zopár interpretov, hlavne kapiel,“ informoval organizačný štáb.

Prvým zverejneným účinkujúcim na tomto pódiu je třinecká indie popová kapela Charlie Straight. „Chalani sa u nás predstavia v piatok, chýr o ich kvalitách sa zaniesol aj k nám, budeme sa tešiť,“ prezradili organizátori. Charlie Straight sa v Čechách preslávili svojimi živými vystúpeniami a bezprostredným prejavom.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=7iGpTxiDMCA[/youtube]

Ďalším prekvapením pre milovníkov kvalitnej gitarovej hudby sú The Uniques, ktorí sa stali počas krátkej doby svojej existencie miláčikom slovenských kritikov (Radio_Head Award 2010) aj publika.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=Xtpe-8VAV4Q[/youtube]

Hip-hop bude streche autobusu zastupovať zoskupenie Notes from Prague, ktorý dali dohromady živú kapelu, nahrali s ňou album a vydali sa na turné po letných festivaloch. Živé nástroje stále dopĺňajú elektronické podklady a tým vzniká charakteristický zvuk kapely.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uskONmJ2_QQ[/youtube]

-inf-

REKLAMA

Populárne články