Connect with us

Aktuality

Funny Faces predstavujú videoklip a vyrážajú na turné

Published

on

Reklama

Piešťanská indie rocková kapela zverejnila svoj prvý videoklip a oznámila, že sa chystána česko-slovenské turné. Zakončí ho krátko pred Vianocami doma v Piešťanoch, ale ešte predtým ponúkne fanúšikom aj svoje nové EP.

[singlepic id=20605 w=320 h=240 float=left]„Spravili sme niekoľko záberov v meste, ale hlavné natáčacie miesto bolo na Lodenici, pri západe slnka. Malo to tam pre nás obrovskú atmosféru,“ popísal okolnosti vzniku videoklipu Richard Trebatický z In Fun Agency, ktorá kapelu manažuje.

Reklama

Najväčším problémom bolo podľa neho nájsť hlavnú ženskú postavu. „Nakoniec sa ňou stala Janka Hrubá z Topoľčian. Celé sa to zbehlo vlastne veľmi rýchlo. Mali sme obmedzený počet a niekoľko komparzistov,“ pokračoval R. Trebatický a poďakoval všetkým kamarátom a fanúšikom, ktorí sa natáčania zúčastnili. „Najväčšia vďaka patrí kameramanovi Mariánovi Sickovi a chalanom z Nového Mesta nad Váhom Martinovi Solovičovi a Leošovi Horákovi. Ujali sa toho s nadšením a profesionálnym prístupom.“

Pozrite si videoklip Funny Faces k skladbe You’ve Got To Think I Want You:

Reklama

[youtube width=“520″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=23VdslgohvI[/youtube]

Krátko po natočení videoklipu sa kapela zavrela do nahrávacieho štúdia v Moravskom Lieskovom, kde vzniklo nové EP. Po jeho krste vyrazia Funny Faces na turné. Stretnú sa na ňom aj so Sunshine,  Talk Show, From Our Hands a Komajotou. Prejdú dva české a sedem slovenských klubov a poriadne to celé oslávia 17. decembra v piešťanskom Cottone.

Prečítajte si aj: Funny Faces: Prvá podprsenka zakryla celé nebo

Autor: (mp)

Populárne články