Connect with us

Kultúra

DWEEB a Out Of Control už v piatok

Published

on

Reklama

Britská kapela DWEEB a slovenská Out Of Control zahrajú vrámci svojho turné aj v Novom Meste nad Váhom. Vstup na koncert, ktorý sa uskutoční v piatok 1. októbra 2010 od 18.00 h v Mestskom kultúrnom stredisku v Novom Meste nad Váhom, je zdarma.

[singlepic id=4675 w=500 h=500 float=center]

Reklama


DWEEB

Reklama

Britská hudobná formácia [dweeb] je partia 4 mladých, nenápadných hudobníkov z rôznych kútov Británie. Ich rockové vystúpenia obohatené o jazz-funkové prvky ich zaraďujú medzi kapelu s najenergickejšími vystúpeniami vo Veľkej Británii. Ich debutový album „It Came From Outer Space“ sa za dva mesiace od vydania v decembri 2007 dostal na popredné miesta TOP 20 best album´s of cross rhytms. V súčasnosti je jednou z najsledovanejších kresťanských kapiel v UK.

Viac o kapele DWEEB, piesne, videá, atď nájdeš na:

http://www.myspace.com/dweebmusic

www.facebook.com/dweebmusic

Tiež si kliknite na Youtube – napr. sem:

http://www.youtube.com/watch?v=YjDwYoFxHZs

http://www.youtube.com/watch?v=ZH_u19PfTfc

http://www.youtube.com/watch?v=F9QysiSONh0

Out Of Control

Out of Control je prešovská kapela, v ktorej zvuku možno počuť zmes britrocku, chytľavé melodické linky a jemné prvky elektroniky. Množstvo vplyvov a inšpirácií sa podpísalo pod originálne znejúci prejav tejto partie mladých chalanov. V ich hudbe nie je však dôležitý iba zvuk. Podstatnou časťou ich tvorby sú texty, v ktorých sa odzrkadľuje nenásilným a nevtieravým spôsobom ich viera v Boha. Za sebou už majú množstvo koncertov na Slovensku v Čechách a vo Veľkej Británii a takisto boli veľmi úspešní ako finalisti hudobnej súťaže Coca-Cola Popstar. Určite stojí za to vypočuť si tento mladý talent slovenskej hudobnej scény.

http://www.myspace.com/outofcontrolsk

www.facebook.com/oocsk

Tešíme sa na Vás :)

Reklama