Connect with us

Kultúra

Duša v obrazoch

Published

on

Reklama

Výstavu architekta Dušana Krepopa s názvom Duša v obrazoch otvoria 15. júla o 18.00 h v galérii Fontána. K príjemnej atmosfére vernisáže prispejú Marián Varga a Adriena Bartošová.

[singlepic id=16323 w=320 h=240 float=left]Ing. arch. Dušan Krepop sa narodil v roku 1956 v Bratislave. Vyrastal v Devínskej Novej Vsi, od roku 1969 žije v Bratislave. Vyštudoval Fakultu architektúry SVŠT v Bratislave. Je členom Slovenskej komory architektov, po zániku Štátneho projektového a typizačného ústavu založil ateliér s Ing. arch. Pavlom Suchánkom KREPOP & SUCHÁNEK, architektonická kancelária, s.r.o. V súčasnosti spolupracuje s Akad. arch. Branislavom Kulichom v novom architektonickom ateliéri ARS URBI, s.r.o. Je autorom a spoluautorom viacerých významných stavieb najmä v Bratislave.

Reklama

Od detstva sa venoval výtvarnej tvorbe, je absolventom Ľudovej školy umenia – odbor výtvarný v Bratislave. Intenzívne sa začal výtvarnému umeniu venovať pred dvoma rokmi. Jeho obrazy i plastiky sú reflexiou jeho duše, vzťahov, spomienok a spontánnou reakciou na to, čo sa deje okolo nás.

Reklama

Populárne články