Connect with us

Kultúra

Euronics FestDobréBohunice predlžuje lacnejší predpredaj

Published

on

Reklama

S novým generálnym partnerom v názve sa organizátori podujatia FestDobréBohunice (29. – 30. júla) rozhodli predĺžiť úspešný predpredaj lacných lístkov cez Ticketportál. Do obehu sa tak dostáva ďalšia limitovaná edícia trojdňových permanentiek za 15 eur. Tento predpredaj je limitovaný termínom najneskôr do 24.júla, alebo počtom 500ks.

[singlepic id=16324 w=320 h=240 float=left]Podujatie FestDobréBohunice si navyše dlhodobo drží kredit veľmi obľúbeného rodinného festivalu nielen pre strednú generáciu, ale aj pre mladých a rodiny s deťmi. Veľkej obľube sa tešia recesijné Majstrovstvá vesmíru v skákaní pupkáčov, či remeselné trhy. Nebudú chýbať ani divadlá, atrakcie pre deti, či dospelých, rôzne workshopy alebo extárska dielňa Slávka Janouška.

Reklama

Tohtoročnou novinkou sú medzinárodné Majstrovstvá v mŕtvom ťahu – Victoria Cup, ktoré poskytnú priestor najmä pre silných mužov. Stanovanie v príjemnom anglickom parku, či parkovanie je už tradične zadarmo. Veľkou výhodou je i blízky internát, kde sa dá za symbolickú cenu ubytovať.

Špičkovou dramaturgiou nabitý program, počas ktorého sa v Jaslovských Bohuniciach 29. až 30. júla predstavia aj Čechomor, Peter Lipa, Wabi Daněk, Bystrík, Kochanski, Jonathan Maness (USA), Kamelot, Neznámi, Katka Koščová, Roch´Hann (FR), Fleret, Cop, Veslári, Žalman, Lojzo a viac ako 150 ďalších účinkujúcich zaručuje festivalu zaujímavú účasť návštevníkov.

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qwx7dMVqfUA[/youtube]

Text: Tlačová správa Foto: Martin Viazanko www.festbohunice.sk

Populárne články