Connect with us

Kultúra

Do Piešťan prídu Swan Bride a Sounds Like This

Published

on

Reklama

Organizátori z In Fun Media pozývajú na koncert dvoch skvelých kapiel, ktoré sú na spoločnom turné po Slovensku a jednou zo zástavok sú aj Piešťany. Sounds Like This a Swan Bride zahrajú 25. novembra v Cotton Clube.

[singlepic id=22103 w=320 h=240 float=left]The Swan Bride – charakterizujú svoj žáner slovami punk aristocratic. Zviditeľnili sa v roku 2007 s debutovým EP Monsters In Your Drawers a od tej doby absolvovali tri koncertné šnúry na Slovensku a v Českej republike. Hrali na väčšine slovenských festivalov (Pohoda, Hodokvas, Žákovic Open a i.), predstavili sa fanúšikom Marilyna Mansona ako predskokani v rámci jeho Europe tour 2009 a zahrali si aj vo Viedni pred britskou kapelou Foals, ktorej album bol nominovaný na prestížnu cenu Mercury Prize. Ich singel Lonely Honeymoon In The Wasteland, z albumu 2, aktuálne hráva aj Rádio_FM.

Reklama

Sounds Like This – formácia okolo frontmana Le Payaco Tomáša Slobodu funguje od roku 2007, kedy vyšiel prvý album s názvom Sounds Like This na CD a vinyle vo vydavateľstve Blowback. Koncertnú premiéru mala kapela na hlavnom pódiu festivalu Pohoda 2008. Doteraz hráva v slovenských kluboch a vystupuje na letných festivaloch.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=ua6L8i742iw[/youtube]

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=diJCvH_mXYc[/youtube]

Text: TS In Fun Media

Populárne články