Connect with us

Kultúra

Cityfest zverejnil meno prvého headlinera – je z Čiech

Published

on

Reklama

Aktualizované – Po ročnej odmlke sa City Fest vracia do centra Piešťan. Jeho organizátori dnes oznámili meno prvého zahraničného headlinera. Je ním David Koller, frontman legendárnej skupiny LUCIE.
13002365_1099206333434047_6039908111408821256_o[1]David Koller je jedným z najúspešnejších českých interpretov, ktorý sa na hudobnej scéne pohybuje neuveriteľných 30 rokov. Okrem množstva ocenení sa stal štvornásobným českým Zlatým slávikom (v ankete kapela roka), päťnásobným víťazom českej Grammy a je označovaný za kráľa českého big beatu. Na festivale zaznejú aj jeho nesmrteľné hity.

Reklama

 

Ďalším potvrdeným interpretom je slovenská dvojčlenná kapela Billy Barman. Bratislavská indie-rocková skupina Billy Barman vydala doposiaľ dva albumy a pochváliť sa môže titulmi ako album roka, singel roka či najlepšia koncertná kapela podľa Radiohead Awards. Spevák skupiny je zároveň organizátorom jedného z najväčších slovenských festivalov – Grape.

Reklama

Posledným oznámeným menom je rocková skupina The Paranoid. Mladé rockové zoskupenie pôsobí na domácej hudobnej scéne už deväť rokov a má na konte tri albumy: sedem, Dva svety a Posledný nádych.

Podujatie sa uskutoční 27. – 29. mája na Námestí slobody v Piešťanoch. Organizátori sľubujú zvučné mená hudobnej scény a vstup zdarma.

-inf-

Populárne články