Koktail
Ako na to… Tvarohovo-ríbezľový koláč
![](https://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/07/ríbezľovýkoláč_resize.jpg)
Sezóna ríbezlí je v plnom prúde a keď náhodou neviete čo s nimi, vyskúšajte náš recept na tvarohovo- ríbezľový koláč. Príprava je naozaj jednoduchá, dohromady aj s pečením nám zabrala približne hodinu. Jediný problém je, že koláč bol veľmi dobrý a zjedli sme ho skoro okamžite.
Suroviny potrebné na prípravu:
• 1 šálka hladkej múky
• 1/2 šálky kryštálového cukru
• ½ balíčka kypriaceho prášku do pečiva
• 3 ks vanilkový cukor
• 1 vajce
• 100 g masla
• 1/2 šálky mlieka
• 200 g tvaroh
• pol téglika kyslá smotana
• miska ríbezlí
Pečieme na 180 stupňov približne 40 minút.
-lt-
-
Novinky3 týždne ago
Marhule a broskyne od domáceho pestovateľa aktuálne už aj v samozbere. Len kúsok od Piešťan
-
Aktuality3 dni ago
Majú plné parkoviská, avšak nie zákazníkov. Situáciu idú riešiť rampami
-
Aktuality3 týždne ago
Piešťanský hypermarket má problém. Chladiace zariadenia vyprázdnili
-
Novinky2 týždne ago
Zábava na Lodenici pokračuje – koncerty, drinky, pivo, grilované špeciality – len pre vás