Connect with us

Koktail

MC Úsmev ponúka nové kurzy

Published

on

Reklama

Materské centrum Úsmev rozširuje svoje aktivity a ponúka nové kurzy pre rodičov aj deti. Vedie ich Dr. Jana Balážová.

[singlepic id=24077 w=320 h=240 float=right]Semináre pre rodičov Baby Signs:

Reklama

Na dvojhodinovom seminári sa dozviete všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste začali s programom Baby Signs. Dozviete sa, ako poznáte, kedy je pre vaše batoľa najvhodnejší čas začať, ako sa znakovú reč/komunikáciu pomocou gest učiť, ako prebieha vývoj komunikácie a ako rozpoznať známky pokroku. Naučíte sa prvých 16 znakov/gest a prezriete si krátke inštruktážne videá, ktoré vám ukážu ako znakovanie v praxi vyzerá. Kurzy sú vedené zábavnou a interaktívnou formou. Zoznámite sa pri nich s inými rodičmi, ktorí so znakovaním začínajú. Kurzy sú ,ako z názvu vyplýva, pre rodičov, ale môžu byť prítomné aj deti. Kurzy sú takisto vhodné pre prarodičov a pre každého, kto sa o dieťa stará.

Kurz Baby Signs pre deti:

Reklama

Deti sa naučia komunikovať pomocou znakov/gest pri hre a veselých pesničkách. Kurzy sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 3 rokov. Kurzy prebiehajú jedenkrát v týždni po dobu 6 týždňov. Jedna lekcia trvá približne 60 minút. Rodičia sa pri kurzoch dozvedia praktické rady ako rozvíjať komunikačné, kognitívne a motorické schopnosti svojich detí a podelia sa o svoje skúsenosti s ostatnými účastníkmi. Deti sa budú zabávať pri spoločných hrách, ktoré boli vybrané doktorkami Acredolo a Goodwyn tak, aby napomáhali rozvoju dieťaťa. Naučia sa veselé pesničky, zoznámia sa s medvedíkom BeeBo, ktorý ich navštívi v každom kurze a pomôže im sa učiť znaky. Každý kurz má vybranú inú tému zo všedného dňa ako napríklad „pri jedle“ alebo „kúpanie“, „zvieratá“ a pomôže deťom osvojiť si znaky/gestá z danej témy.

Seminár pre rodičov Rozvoj EQ:

Na dvojhodinovom seminári sa dozviete viac o emóciách, emočnej inteligencii, kedy, ako a prečo ju rozvíjať, dozviete sa o typoch vrodeného charakteru pozorovateľného už v prvých mesiacoch života, čo je dôležité pri tvorbe bezpečnej väzby s Vaším dieťatkom a ako riešiť problémové situácie. Obsah je zameraný na rozvoj detí od narodení do 3 rokov. Seminár je vedený interaktívnou a zábavnou formou, v ktorej nechýba ani diskusia a praktické príklady ako zaviesť teóriu do bežných životných situácií s novorodencom a batoľaťom.

Kontakt: Materské centrum Úsmev, A. Hlinku 41, 92101 Piešťany,  www.materskecentrum.estranky.sk, johankabalazova@gmail.com

(inf)

Populárne články