Connect with us

Koktail

Piešťanské chvály aj s filmom Boh miluje Slovensko

Published

on

Reklama

Pravidelné stretnutia katolíckej mládeže alebo pn.chvály sa po prázdninách znovu uskutočnia v sobotu 26. septembra o 17:30 hod na dvore kláštora školských sestier De Notre Dame pri mestskom parku na Kuzmányho 9. Na programe bude okrem modlitieb aj premietanie filmu slovenskej produkcie s názvom Boh miluje Slovensko.

Reklama

„Prebuď sa, ty, čo spíš, vstaň z mŕtvych a bude ti svietiť Kristus!“ Ef 5,14. Týmto citátom pozývajú na stretnutie organizátori na FB stránke udalosti. Téme prebudenia sa venuje aj nový film s náboženskou tématikou, ktorý po prvý raz predstavili jeho tvorcovia Godzone a GD IDENTITY v júni tohto roku. Ako uvádzajú na svojej webstránke www.bohmilujeslovensko.sk, film je pátraním po “prebudení”- Božom pôsobení na Slovensku. Divákovi ponúka prierez dejinami a vývojom jednotlivých služieb a cirkví na Slovensku a načrtáva jeho smerovanie. Odráža sa od kontrastu skeptického pohľadu spoločnosti a proroctiev, ktoré boli nad Slovenskom vyslovené od mnohých významných kazateľov a predstaviteľov cirkví.
12002587_990422280978605_2131540475320779669_o

Organizátori ďalej upozorňujú, aby sa mladí veriaci teplo obliekli a priniesli si aj niečo na sedenie. V prípade zlého počasia bude program presunutý do Jezuitskej kaplnky.

Reklama

-inf-

Populárne články