Connect with us

Reklama

Orgonity čoskoro dostupné u Dina

Published

on

Reklama

Harmonizér a transformátor negatívnej energie orgonit je zmesou organickej živice a veľkého množstva malých kovových častíc a kryštálov. Funguje tak, že živica do seba natiahne energiu zo svojho okolia, tá sa odrážaním od kovových častíc prečistí a potom orgonit vyžaruje vitálnu, zdraviu prospešnú energiu.

[singlepic id=16115 w=320 h=240 float=left]Orgonové akumulátory objavil rakúsky psychológ a psychyater Dr. Wilhelm Reich. Tvrdil, že všadeprítomná vemírna energia, ktorú nazval Orgon, je zastúpená vo všetkých živých organizmoch. Východné civilizácie ju nazývajú prána (India), čchi (Čína) alebo qi, huna, ódická energia.

Reklama

Orgonity, ktoré budú čoskoro dostupné u Dina, priaznivo pôsobia [singlepic id=16116 w=320 h=240 float=right]na všetky živé organizmy, neutralizujú geopatogénne a psychosomatické zóny, elektrosmog, majú silné ochranné a regeneračné účinky, zlepšujú spánok, čistia vodu a predlžujú trvanlivosť a kvalitu potravín.

Pri výbere vhodného orgonitu treba brať do úvahy znečistenie prostredia, kde bude orgonit pôsobiť. Vybrať sa dá aj podľa liečivých kameňov prislúchajúcim k jednotlivým znameniam zverokruhu. Ďalším kritériom môže byť čakra alebo ľudské orgány, ktoré treba stimulovať. Najjednoduchšie je vybrať si ogronit podľa vlastnej intuície.

Reklama

[nggallery id=897]

Populárne články