Connect with us

Novinky

51. ročník Silvestrovského behu sa uskutoční 30. decembra, bežcov budú motivovať hodnotné ceny

Published

on

Reklama

Už 30. decembra sa stretnú bežci na Silvestrovskom behu medzi mostami. Okrem občerstvenia na bežcov čakajú aj hodnotné ceny. V tejto chvíli je prihlásených 21 pretekárov. Podujatie už tradične organizuje Atletický oddiel TJ Družba Piešťany. 

Štart je naplánovaný na 15.15 hod. na Kolonádovom moste. Bežci budú mať na výber niekoľko trás. Trasa 150 metrov je určená pre malé deti, žiaci a žiačky budú behať 1 250 metrov, ženy 2 500 m, muži od 40 rokov 5 000 m a hlavná mužská kategória do 40 rokov 10 000 m. Súčasťou Silvestrovského behu bude aj Furmanský beh, ktorého sa môže zúčastniť naozaj každý. Dĺžka Furmanského behu je polovičná – 5 000 m.

Reklama

Deti, žiaci a žiačky štartovné neplatia. Pri platbe vopred je štartovné 7 eur, pri platbe na mieste 10 eur. V cene je zahrnuté občerstvenie v podobe čaju, iontového nápoja a tyčinky. Bežci si po výkone budú môcť posedieť v termálnom bazéne na Eve.

Motiváciou pre bežcov budú určite hodnotné ceny – prvou sú hodinky s GPS. Navyše, za prekonanie rekordu na trati s dĺžkou 5 000 a 10 000 metrov získa bežec finančnú prémiu vo výške 100 eur. Na fanúšikov bežeckého športu čaká tiež bohatá tombola.

Reklama

Prihlasovací formulár a propozície nájdete tu.

-inf-

Populárne články