Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani sa po vysokom víťazstve bodovo dotiahli na čelo tabuľky

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany privítali v utorok 1. novembra v rámci ôsmeho kola II. hokejovej ligy v Easton aréne mužstvo ŠHK Púchov. Duel bol bohatý na góly a 360 divákov na tribúnach videlo až 13 pukov v sieti. Havrani rozbehli zápas vynikajúco a prvú tretinu vyhrali po góloch Vala, Mihálika, Kolníka a dvoch presných zásahoch Rybárika v pomere 5:1. Priebeh zápasu mal piešťanský tím pevne v rukách a druhá časť skončila 3:1. Celý duel vyhrali Havrani nakoniec 10:3 a hetrik zaknihoval Jaroslav Rybárik. Vďaka víťazstvu sa hokejisti ŠHK 37 bodovo dotiahli na čelo tabuľky, kvôli skóre zostávajú na druhom mieste za lídrom HC Bratislava. Najbližší domáci zápas čaká Piešťancov v sobotu 12. novembra, o 18:30 narazia na tretí tím tabuľky MHK Dubnica nad Váhom.

HC Bratislava v domácom zápase proti tretiemu tímu tabuľky Mestskému hokejovému klubu Dubnica nad Váhom nedokázal obstáť a po tretinách 1:2, 2:2 a 0:3 prehral 3:7. Piešťanci proti predposlednému tímu ŠHK Púchov naopak nemali vážnejšie problémy. Skóre otvoril už v druhej minúte po samostatnej akcii Ondrej Valo a o minútu a trinásť sekúnd bolo po akcii Rybárika, Ondrejku a Mihálika už 2:0. Havrani náskok postupne zvyšovali, keď sa im dva góly podarilo dať počas presiloviek a jeden dokonca vo vlastnom oslabení. Postupne skórovali Jaroslav Rybárik, Adrián Kolník a opäť Jaroslav Rybárik, za Púchov korigoval Lukáš Zemko.

Reklama

Druhá tretina sa niesla v podobnom duchu i keď skóre nenarastalo až tak prudko. V prvej minúte a dvadsiatej šiestej sekunde pridal svoj druhý presný zásah Marek Miháli, asistencie si pripísali Rybárik a Ondrejka. Gól na 7:1 pridal Martin Kubo a na 8:1 zvyšoval následne Martin Klčo. V 37 minúte 55 sekunde znižoval za Púchov v presilovej hre Lukáš Zemko. V tretej časti hry pokračoval náš tím v pozornej hre prvý gól sa podarilo streliť Jakubovi Macháčovi, ktorému asistovali Miroslav Švančara a Frank John Osvald. Jaroslav Rybárik zavŕšil v 55 minúte a 11 sekunde hetrik a na konečných 10:3 upravil za Púchov Milan Furo.

-lt/Zdroj: hockeyslovakia.sk/Foto: vv-

Reklama

Populárne články