Connect with us

Novinky

Futbal: PFK Piešťany zdolali Kočín – Lančár 4:1

Published

on

Reklama

Futbalisti PFK Piešťany vedú po piatom kole, ktoré sa hralo v sobotu 3. septembra, tabuľku VIII. ligy bez jediného zaváhania s 15-timi bodmi. Na jej čele sa osamostatnili po víťazstve 4:1 nad hráčmi TJ Kočín – Lančár. Vo vydarenom zápase žiaľ mužstvo PFK prišlo o brankára Olejníka, na ako dlho, ukážu najbližšie dni.

IMG_7102_resize[1]

Jozef Glos


Gólovo sa presadili v dueli za Piešťany dvaja hráči. Boli nimi Jozef Glos a Marek Staško. Obaja dali v každom polčase po jednom góle. Jozef Glos otvoril skóre v desiatej minúte. Domáci sa v prvom polčase snažili o kombinačnú hru, ale Piešťanci ich útoky zachýtavali už na polovici ihriska bez väčších problémov. V 32. minúte strelil druhý gól zápasu Marek Staško, keď tvrdú strelu poslal z ostrého uhla a prekonal domáceho brankára.

Reklama

Podľa vyjadrenia piešťanského kormidelníka Michala Krajčoviča postupne začala pribúdať na ihrisku nervozita, k čomu prispeli aj nepresné verdikty rozhodcu. V tridsiatejsiedmej minúte prišlo družstvo PFK o obrancu Szaba, ktorému rozhodca po slovnom ataku po neuznanom góle udelil druhú žltú kartu a následne ho vylúčil. „Napriek nášmu oslabeniu sa nič na hre nemenilo a lopta bola prakticky len na našich kopačkách. Ďalší gól padol v 50 min. Rozhodca musel zapískať faul zozadu na Dadíka a pokutový kop premenil Glos. O 9 minút už bolo 0:4, keď sa druhý krát presadil aj Staško. Ďalšie naše šance Prištica, Staška aj Dadíka ostali nevyužité a skóre sa v náš prospech nemenilo, naopak v poslednej minúte rozhodca daroval domácim pokutový kop, ktorým skorigovali na konečných 1:4. Za zmienku stojí ešte prehnaný zákrok po rohovom kope na nášho brankára Olejníka, ktorého museli previezť do nemocnice s podozrením na zlomeninu, a keďže sme nemali druhého brankára, posledných 20 minút odchytal Martin Krajčovič. Musím skonštatovať, že absolútne spoľahlivo a svojimi zákrokmi zaujal aj domácich fanúšikov. S výkonom mužstva som bol spokojný, až na miernu nedisciplinovanosť po sporných rozhodnutiach, na čo sme doplatili zbytočnými kartami aj vylúčením,“ zhodnotil zápas tréner Krajčovič.

(red) Zdroj: FB PFK Piešťany Ilustr. foto: L. Turňa

Reklama

Populárne články