Connect with us

Kultúra

Teskohippies spravili „feast of friends“

Published

on

Reklama

Uprostred slovensko-českého turné sa 18. februára zastavili Teskohippies aj v piešťanskom Cotton Clube. Zopakovali tam krst albumu Trying to make U stay, odohrali koncert a zabavili sa s kamarátmi.

[singlepic id=10108 w=320 h=240 float=left]Prvý krst svojho debutu spravila piešťansko-vrbovská kapela v NuSpirite. „Tam sme boli trocha nervóznejší a bol horší zvuk, ale napriek tomu sme odohrali dobrý koncert,“ porovnáva bratislavské a piešťanské vystúpenie Renát. „V Piešťanoch sa nám dostalo vrelejšieho prijatia, bol to taký morissonovský feast of friends. Veľmi sa nám páčila atmosféra a máme dobrý pocit z ľudí aj zo zúčastnených kapiel. Zdalo sa, že v Piešťanoch začína niečo nové.“

Reklama

Spolu s Teskohippies zahrali aj podobne naladení The Bright Eye a The Wids. Album krstil Marián Kratochvíl. V jeho štúdiu vo Vrbovom totiž vzniklo všetkých 11 skladieb. Trvalo to takmer dva roky.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wFVfL9NEcFE[/youtube]

Reklama

Atómový kryt pod Priorom doteraz ponúkal zábavu iba pre milovníkov tanečnej hudby. Vystúpenie troch gitarových kapiel bolo preto v tomto priestore prekvapením. Spokojní boli fanúšikovia aj účinkujúci: „Bolo to tam výborné, pretože sa neruší nočný kľud a mladí aj starí sa môžu dostatočne vybujačiť na klubovej scéne,“ zhodnotil Renát. Slušné množstvo ľudí zostalo aj na rockotéke, tancovalo sa až do rána.

Prečítajte si aj: Nový album Teskohippies zadarmo na internete.

[nggallery id=498]

Text a foto: mac

Populárne články