Connect with us

Kultúra

Po odmlke sa do mesta vracia CITYFEST, sľubuje aj známe mená zo zahraničia

Published

on

Reklama

Po ročnej odmlke sa do Piešťan vracia najväčšie kultúrne podujatie v centre mesta. Organizátori sľubujú, že ročník 2016 bude ešte lepší ako tie predošlé a hoci festival prejde viacerými zmenami, na svoje si podľa nich prídu úplne všetci, bez ohľadu na vek či hudobné vyznanie. Hoci program zatiaľ nezverejnili, mal by mať aj zahraničných účastníkov.
CITYFEST

„Vzhľadom k tomu, že na programe sa v tejto chvíli ešte stále pracuje a na našich sociálnych sieťach sme dali možnosť ľuďom tipovať a posielať námety na účinkujúcich, nebudeme v tejto chvíli konkretizovať účinkujúcich, ale môžem prezradiť, že prvý krát budú na CITYFESTE aj známe zahraničné mená, čo bude najväčšia a prelomová zmena oproti minulým ročníkom,“ vyjadril sa manažér festivalu Ján Románek.

Reklama

Po dvoch ročníkoch 2013 a 2014 sa organizátorom podujatia z finančných dôvodov nepodarilo uskutočniť tretí v roku 2015. „Bohužiaľ, podujatie tohto rozmeru, zdarma v centre mesta je možné robiť iba s podporou partnerov. Mimoriadna odozva ľudí a obrovský záujem o toto podujatie nám dodali ďalšiu energiu a spravili sme všetko, čo bolo v našich silách, aby sme toto podujatie zachránili. Preto by som sa aj touto cestou chcel poďakovať všetkým partnerom, ktorí sa na tomto skvelom podujatí podieľajú. Verím, že sa k nim pridajú aj tí, ktorým by na kultúrnom živote a turizme v meste malo záležať najviac a City Fest bude baviť ľudí aj v ďalších rokoch,“ uviedol.

Reklama

CITYFEST 2016 má podľa neho ambíciu byť moderným festivalom so všetkým čo k tomu patrí, hoci oproti minulým ročníkom by mal byť hudobne rozmanitejší. „V mene organizátorov všetkých srdečne pozývame, aby zahodili starosti každodenného života a prišli sa zabaviť na bezpochyby najväčšiu žúrku, ktorá odštartuje tohtoročné leto,“ povedal Ján Románek.

Zdroj: Tlačová správa (krátené), foto: FB City Fest autor Filip Geschwandtner

 

Populárne články