Connect with us

Kultúra

Máte pekné fotografie z Piešťan a okolia? Kancelária primátora chystá fotoknihu

Published

on

Reklama

Kancelária primátora Mesta Piešťany vyčlenila v tomto roku finančné prostriedky na výrobu nových propagačných materiálov, pričom jedným z nich bude aj fotokniha. Cieľom knihy fotografií bude dôstojná reprezentácia mesta nielen na Slovensku, ale i v zahraničí a bude svojich čitateľov informovať o krásach i zaujímavostiach, ktoré nás v Piešťanoch obklopujú. 

pn

Reklama

Výnimočnosťou tejto knihy bude, že to má byť spoločné dielo mesta i našich obyvateľov. Na obsahovej časti sa totiž môže spolupodieľať každý, kto sa môže pochváliť krásnymi fotografiami nášho mesta. Preto ak máte kvalitné fotografie Piešťan, zachytávajúce krásy i zaujímavosti, neváhajte nám ich poslať. Výber fotografií bude schvaľovaný odbornou komisiou. Vybrané fotografie budú uverejnené v knihe spolu so stručným popisom a menom autora.wPA062430-640x427

Ak máte záujem prispieť k dielu svojimi fotografiami a reprezentovať Piešťany svojou tvorbou, kontaktujte vedúcu kancelárie primátora, Lenku Slimákovú emailom: lenka.slimakova@piestany.sk alebo tel. na 0903 712 545. Predpokladaný začiatok realizácie projektu je október 2016.

Reklama

IMG_8582_resize

-lt/Zdroj: Mesto Piešťany, Eva Bereczová/Foto: archív-

Populárne články