Connect with us

Súťaž

Vstupenky na Festival Doda Šošoku vyhrávajú…

Published

on

Reklama

Medzinárodný jazzový festival, ktorý sa tento rok začne s Otvorením letnej kúpeľnej sezóny 1. júna, do Piešťan opäť prináša svetovú jazzovú špičku.

[singlepic id=29033 w=320 h=240 float=right]Otvárací večer bude patriť Saxy Girls a Big Bandu Petra Sovobodu (CZ), potom prídu do Kursalonu Lucia Lužinská a Boris Čellár Band, Soulmates, Ondrej Krajňák Trio a ďalší. Medzi slovenskou špičkou budú „hviezdiť“ i mladé talenty – Andreas Varady a David Hodek. Ako headlineri hlavného večera sa v sobotu 9. júna predstavia virtuóz na ústnu harmoniku Gregoire Maret (SCH/USA) a speváčka Jane Monheit (USA). Neodmysliteľnou súčasťou festivalu je Seredský Dixieland Band, ktorý ho tento rok uzavrie.

Reklama

Vďaka organizátorom zažijú štyria z našich čitateľov vybrané koncerty Festivalu Doda Šošoku zdarma. Správna odpoveď na súťažnú otázku znie: „Tento rok sa koná 4. ročník Festivalu Doda Šošoku.“

Dve vstupenky na koncert Saxy Girls a Petr Svoboda Big Band (1. júna o 20.00 h v Dome umenia) vyhráva Danka Brtáňová a dve vstupenky na hlavný festivalový večer – Jane Monheit Band a Grégoire Maret Quartet v sobotu 9. júna o 20.00 h v Dome umenia vyhráva Viera Megová. Gratulujeme a želáme príjemnú zábavu!

Reklama

(red)

Populárne články