Connect with us

Novinky

Wakeskateri si užívajú týždeň s majsterkou sveta na Sĺňave

Published

on

Reklama

Wakeskate je skutočne náročná disciplína. Každý nový nacvičený trik je výsledkom množstva pokusov, ktoré v začiatkoch zväčša končia pádom. Platí to pre začiatočníka i majsterku sveta. Wakeskateri z Rakúska, Slovinska, Česka, Poľska a samozrejme domáci Slováci si dali zraz tento týždeň  na piešťanskej Sĺňave v areáli Wake Soul v Ratnovskej zátoke.  Iniciátorkou Wakeskate Session 2017 je Zuzana Vráblová, ktorá sa môže popýšiť viacerými titulmi majsterky sveta v tejto disciplíne.

Reklama

Wakeskateri si týždeň v Piešťanoch užívajú. V areáli si rozložili stany a jazdia do sýtosti. Vidieť môžete začiatočníkov, ktorí sa učia prvé triky i skúsených jazdcov. „Zväčša nás na wakeskateoch nebýva v areáloch veľa, preto robíme Wakeskate Session. Spoločné jazdenie je zábavnejšie, môžete sa učiť a povzbudzovať navzájom,“ vysvetľuje Zuzana Vráblová.

Mimo jazdenia si wakeskateri užívajú tiež U-rampu a jazdu na skatoch, či spoločnú grilovačku a večernú zábavu.  Atmosféru si môžete vychutnať z fotiek v našej fotogalérii.

Reklama

Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články