Connect with us

Šport

Vo Vrbovom si pripomenú 100 rokov futbalu. Štadión ponesie meno slávneho rodáka

Počas víkendu 9. a 10. júla si budú vo Vrbovom pripomínať storočnicu futbalu v meste. Pri tejto príležitosti pomenujú štadión po rodákovi Jozefovi Adamcovi. Pripravené sú futbalové zápasy i kultúrny program.

Published

on

Reklama

Premenovanie štadiónu je naplánované na sobotu o 15:00 h. Brat futbalovej legendy Emil Adamec s manželkou budú tými, ktorí prestrihnú stuhu a tým odštartujú ďalšiu storočnicu.

V sobotu sú na pláne dva zápasy starých pánov a následne po slávnostnom akte aj zápas domácich mužov z MFK Vrbové proti Spartaku Myjava. V nedeľu bude patriť štadión mládežníckym družstvám.

Reklama

Z hudobníkov sa v bohatom programe predstavia v sobotu Neznámi, Fuera Fondo, Polemic, Konflikt, Desmod a Robo Šimko a úplne na záver King Shaolin. V nedeľu popoludní sa návštevníci môžu tešiť na koncerty  skupín Piknik – Michal Tučný, Ščamba,  Gladiáto,   Bijoutterier,  Zóna A a Horkýže Slíže.

Vstup je zadarmo, pričom počas akcie budú v areáli dostupné kolotoče pre deti.  Počas oboch dní sú pripravené rovnako stánky s občerstvením.

Reklama

-red-

Populárne články