Connect with us

Koktail

Verejná zbierka pre rodinu Pavlíkovcov

Published

on

Reklama

Súčasťou športového podujatia Move for life bude aj verejná zbierka na podporu liečby Martina Pavlíka, otca šesťčlennej rodiny, ktorý bojuje s rakovinou. K zumbe, jumpingu alebo piloxingu sa môže pripojiť každý.

zumba2Ilustr. foto.

Reklama

Stačí si vybrať disciplínu a prísť vo štvrtok 8. mája od 13.00 h na Námestie slobody v Piešťanoch. Inštruktorkami zumby budú Katarína Augustineková, Saška Halmová, Simona Smolnická Mozolová, Jana Danielčáková, jumping povedú Vierka Gimecká, Kristína Kiki Tešková, Katarína Mia Kováčiková, Ondro Brunčák, Radka Dorošová, piloxing Veronika Gimecká a Saška Halmová.

Materské centrum Úsmev organizuje pri tejto príležitosti zbierku, ktorej účelom je získanie finančných prostriedkov pre rodiny, ktoré sa ocitli v ťažej životnej situácii. Dobrovoľné príspevky budú na základe povolenia Okresného úradu Piešťany vyberať od 8. mája na Námestí slobody počas podujatia Move for life, 31. mája (na vystúpení detí pri príležitosti Dňa rodiny) v Mestskom kultúrnom stredisku Piešťany a 14. júna v mestskom parku pri podujatí Prechádzka rozprávkovým parkom.

Reklama

(inf)

Populárne články