Connect with us

Šport

V Saune sa bude šprintovať

Published

on

Reklama

V sobotu 23. marca sa v piešťanskej Saune uskutoční súťaž, ktorá je netradičnou kombináciou šprintu na cyklotrenažéroch a párty s DJmi. Súťažiť sa bude v mužskej a ženskej kategórii, pričom zapojiť sa môže každý kto má chuť  trošku sa „spotiť“.

[vimeo]http://vimeo.com/54900130[/vimeo]

Reklama

Pravidlá sú absolútne jednoduché. Treba sadnúť na bicykel, pritiahnuť košíky a potom o dušu šliapať do pedálov. Dôležité je, že počas celého šprintu, aj pri štarte, musí byť zadok pretekára v kontakte so sedlom. Dĺžka trate je 500 metrov. O 20:00 h sú naplánované jazdy na čas, z ktorých vzíde v oboch kategóriach 8 najrýchlejších a tí sa potom stretnú od 23:00 h vo vyraďovacích jazdách jeden na jedného.

Víťazom pretekov, ktoré sa konali začiatkom februára v Bratislave sa stal piešťanský veslár Matej Šmída, ktorý 500 metrovú trať zdolal najrýchlejšie za 19,822 sekundy. V Piešťanoch sa do súboja s ním zapojí napríklad aj ďalší veslár, vicemajster sveta v skife mužov ľahkých váh, Lukáš Babač. Či vyhrá niekto z nich, alebo sa bude radovať iný pretekár, sa dozvieme už najbližšiu sobotu. Počas celého podujatia sa účastníci budú zabávať na hudbu od DJa z Royal Fixi Clubu.

Reklama

Pre víťazov sú pripravené zaujímavé ceny, ktoré venovali.

Slowatch – www.slowatch.sk
Lomography – www.lomography.sk
We Are Not Sisters – www.facebook.com/wearenotsisters
Slobodné Vinárstvo Majer Zemianske Sady – www.slobodnevinarstvo.sk
Royal Fixi Club – www.fixie.hu
BIKE centrum – www.facebook.com/bikecentrumPN
Retart – www.retart.sk
Slovenské liečebné kúpele Piešťany – www.kupelepiestany.sk

goldsprint fin

REKLAMA

fitness sity dieta

Populárne články