Connect with us

Šport

Už o dva týždne ožijú Piešťany triatlonom

Published

on

Reklama

Medzinárodné triatlonové podujatie Slovakman 226 napíše svoju 12. kapitolu už o 1. a 2. augusta  na piešťanskej Lodenici. Organizátori hlásia vyše 300 registrovaných  účastníkov z 12 krajín sveta. Návštevníci a milovníci športu sa preto majú na čo tešiť.

[singlepic id=33338 w= h= float=center]

Reklama

Svoju účasť potvrdil obhajca minuloročného prvenstva Petr Vabroušek, ktorý sa pýši viac než stovkou absolvovaných dlhých triatlonov a je fenoménom v tomto športovom odvetví. Cestu za obhajobou titulu sa mu budú snažiť sťažiť najmä pretekári domácej a českej triatlonovej scény, mnoho účastníkov zo zahraničia je veľkou neznámou. V kategórii žien si robí zálusk na prvé miesto Kristína Néč Lapinová, ktorá sa vrhla po materskej dovolenka na pretekanie v rekordne krátkom čase a chuť víťazstva na Slovakman 226 už v minulosti okúsila.

Organizátori pozývajú všetkých športových nadšencov stráviť aktívny víkend na Lodenici, prihlasovanie na hlavný pretek v kategórii jednotlivcov aj štafiet stále beží, spustené je už aj prihlasovanie pre sprievodné akcie, pripravené sú aj ďalšie aktivity pre malých aj veľkých.

Reklama

Prihlasovanie:

– hlavný pretek – http://www.czechtriseries.cz/race/details/504

– piatkový beh na 7 km: http://prihlasky.vos-tpk.sk/index.php?p=race&id=133

– detský akvatlon: http://prihlasky.vos-tpk.sk/index.php?p=race&id=133

Text a foto: TS/MP

Populárne články