Connect with us

Šport

Tenis: Lacko sa snažil, no na Djokoviča nestačil

Published

on

Reklama

V pondelok 13. januára začala hlavná súťaž tohtoročného Australian Open. V prvom kole doprial žreb piešťanskému rodákovi Lukášovi Lackovi jedného z najťažších súperov. Bola ním nasadená dvojka, Srb Novak Djokovič. Lukáš sa scíce znažil, ale na Novaka nestačil.

[singlepic id=25222 w=560 h=375 float=center]

Reklama

„Žreb je žreb… Už som s tenistami takéhoto kalibru viackrát hral, napríklad aj tu dva razy s Nadalom. Teším sa na zápas, ‚Djoko‘ je favorit. Keďže som nižšie v renkingu, nemohol som snívať o super žrebe. Dostal som jedného z najťažších možných súperov,“ napísal na svoju FB stránku L. Lacko pred zápasom.

Fotka: My last match against Novak was in 2001 on European Junior Championships 14 & Under in San Remo (ITA). The result was also positive for him.Final Boys: Djokovic (YUG) - Lacko (SVK) 62 67 63Maybe the third time, my time will come! :)Po ňom žiaľ už len mohol skonštatovať, že aj druhý vzájomný zápas Novak vyhral. Predtým sa títo súperi stretli v roku 2001 na majstrovstvách sveta hráčov do 14 rokov v talianskom San Reme.  Oba zápasy mali podobný scenár. Prvé sety vyhral Srb, v druhých sa darilo Slovákovi, i keď v dnešnom zápase to na víťazstvo v druhom dejstve nestačilo a tretie jednoznačne patrili Djokovičovi.

Reklama

Australian Open 1. kolo

Lukáš Lacko – Novak Djokovič 3:6, 6:7, 1:6

Autor: db

Foto:

T.Hudcovič

http://www.facebook.com/pages/Lukas-Lacko/

Populárne články