Connect with us

Šport

Streetball sa bude hrať aj napriek ťažkostiam

Published

on

Reklama

Piešťanská zastávka série Streetball Tour bola z organizačných dôvodov zrušená. Hráči i fanúšikovia pouličného basketbalu sa však môžu tešiť na Piešťanský RANN Streetball, ktorý sa v tom istom termíne – 11. 6. uskutoční v športovom areáli mestského parku pri Dome umenia.

[singlepic id=14046 w=320 h=240 float=left]Hlavný organizátor – Basketbalový klub mládeže Piešťany pripravil tri súťažné kategórie: Muži, Mix (hráči narodení v roku 1994 a starší, v každom tíme musí hrať aspoň jedna žena) a Young mix (ročník 1995 a mladší). Súťažiť sa bude tiež v disciplínach trojková streľba  a streľba od polky spojená so streľbou trestných hodov.  Za účastnícky poplatok 5 eur dostanú všetci hráči tričko, minerálku a voľnú vstupenku na afterparty, ktorá sa uskutoční pri bazéne v hoteli Linea. Viac informácií nájdete na facebookovskej stránke podujatia.

Reklama

Tradícia pravidelných stretnutí streetbalistov z celého Slovenska v Piešťanoch, bola tento rok ohrozená. Organizátori Streetball Tour nedostali od Domu umenia povolenie využiť v požadovanom termíne priestor pred touto inštitúciou, pretože v tom istom čase sa koná Festival Doda Šošoku. Iniciatívy sa chytil miestny basketbalový klub, ktorý nechcel dopustiť, aby bola dlhoročná tradícia streetballových turnajov v Piešťanoch prerušená.

Autor: nc

Reklama

REKLAMA

Populárne články