Connect with us

Šport

Spartak na zimnej príprave zdolal PFK 3:1

Published

on

Reklama

Trnavskí futbalisti trénujú v Piešťanoch na jarnú časť Corgoň ligy. Náš futbalový štadión sa ich domovským ihriskom pravdepodobne nestane.

[singlepic id=39249 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

V uplynulých dňoch mohli Piešťanci stretnúť trnavských futbalistov ako behajú po zasneženom teréne. Tréningy posledného mužstva ligovej tabuľky vyvrcholili prípravným zápasom proti PFK Piešťany. Vedenia sa ujali hneď dvoma gólmi hostia, po presných strelách Černotu a Lietavu. Domáci bodovali, keď sa hlavičkou presadil Galba. Ešte do prestávky zvýšil Lietava na konečný výsledok 3:1. Druhú polovicu zápasu skomplikovalo sneženie.

Reklama

Spartak bude v jarnej časti Corgoň ligy bojovať o záchranu. V súvislosti s prestavbou štadióna Antona Malatinského na City Arénu musí preto odohrať na cudzom štadióne. Na hosťovaní v Piešťanoch sa mali zástupcovia klubov dohodnúť v novembri, najlepšie slovenské futbalové mužstvá však na našom štadióne zrejme neuvidíme. Najnovšie sa hovorí o Dubnici, ale alternatívou je aj vybudovanie tribún na štadióne Lokomotívy alebo Slavia v samotnej Trnave. Informoval o tom cas.sk.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=RcKGflbrExo[/youtube]

Text: ts/red Foto: Mário Petlák Video: spartak.sk

Populárne články