Connect with us

Šport

Slovakman sa blíži, príde aj vlaňajší víťaz

Published

on

Reklama

Do štartu Slovakmanu 226, ostáva už iba pár dní a štartovka má teraz číslo 212. Bude to určite rekord v počte účastníkov. Slovakman nepritiahol iba kvantitu, ale aj kvalitu.

[singlepic id=17275 w=320 h=240 float=right]Na štarte budú aj obidvaja borci, ktorí vlani zviedli dramatický súboj o prvé miesto. Vabroušek a Džalaj. Prihlásil sa aj Šimko ktorý nás reprezentoval na OH 2008 v Pekingu. No a za nimi plejáda kvalitných pretekárov ako Orlický, vlani bol tretí, Šimkanin, Kulich, Vrábel, Ježko, Urbánek, Krpec, Cogan, Slatinský, Kašpárek. Každý z nich môže byť na bedni. Proste prvá desiatka na Slovakmanovi bude úspech.

Reklama

Najexotickejší pretekár bude určite Kim Byeong Kwen z Južnej Kórei. Pretekár z Ázie bude na štarte prvý krát. Pretekať bude aj Peter Buček, športový redaktor slovenského rozhlasu. Príde tiež Ladislav Kaszas z Levíc. Ten absolvoval prvého Ironmana pred 30-timi rokmi a do Piešťan sa príde rozlúčiť s triatlonovou kariérou. A na štarte nebude chýbať ani Martin Baláž, ktorý sa ako jediný predstaví na štarte desiaty krát.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1SZviIhaVlU&feature=share&list=UUoWUUC7__EcwaPvLY0kLPGg[/youtube]

Reklama

Medzi ženami nebude chýbať Lapinová, ktorá vlani vyhrala. Z Čiech jej prídu skomplikovať cestu za víťazstvom Císařovská a Vykoukalová.

No a nesmieme zabudnúť na štafety. Tých sa objaví na štarte asi 35. Medzi pretekármi bude aj viacero Piešťancov, ktorí si vlani Slovakmana hneď na prvý krát obľúbili.

Tak teda nezabudnite Slovakman 226 v sobotu 4.augusta, štart o 7:00 na Lodenici v Piešťanoch.

Text: ts

Populárne články