Connect with us

Šport

ŠK Kajak žal úspechy na Veľkej cene Váhu

Published

on

Reklama

Posledný júlový víkend sa v Trenčíne konal prvý premiérový ročník Veľkej ceny Váhu. Zúčastnili sa na ňom aj kajakári z ŠK Kajak Moravany nad Váhom, ktorí získali viacero medailových umiestnení.

[singlepic id=33186 w=320 h=240 float=right]Prvenstvá si vybojovala  Barbora Benková v C1 na 200 m a na 500 m a taktiež  Lukáš Valo v C1 na 2000 m, pre ktorého to bol premierový štart v tejto disciplíne a hneď víťazný. Druhú priečku obsadila Mia Alice Hjartaker v K1 na 2000 m a  Lukáš Valo v C2 na 2000 m. Na treťom mieste skončili vo svojich disciplínach Lucia Valová, Naďa Urbanová, Mia Alice Hjartaker, Alexej Slezák a Samuel Podhradský.

Reklama

Výborne mal pretek rozbehnutý aj Michal Jurčo, ktorý pádloval na skvelom druhom mieste, ale nakoniec sa mu ušla nepopulárna štvrtá priečka, podobne ako aj Braňovi Jurčovi. Niektorí pretekári bohužiaľ vyskúšali vodu Váhu na vlastnej koži a vykúpali sa. Medzi týchto smoliarov patrili Alexej Slezák, Šimon Maco, Michal Slezák a Lucia Valová, ktorá bojovala o vytúženú zlatú medailu a prevrátila sa len kúsok pred cieľom, ale taký je šport a určite sa týmto pretekárom ešte veľa pretekov vydarí oveľa viac.

Veľmi pekne sa predviedli aj tréneri na 200 m trati, kde prvé miesto získal Juraj Homola a 2. miesto Milan Piešťanský.

Reklama

Na pretekoch mali deti možnosť stretnúť sa tiež olympionikm Petrom Gellem, Ľubomírom Hagarom, či mladým Jankovcom.

REKLAMA

Camping Pullman - neseďte doma, príďte k nám

[nggallery id=1823]

Text a foto: sv

Populárne články