Connect with us

Šport

Slovakman opäť s medzinárodnou účasťou. Príde aj česko-slovenská špička

Published

on

Reklama

Prvý augustový víkend bude na piešťanskej Lodenici už tretíkrát patriť triatlonu, a to nie hocijakému, ale tomu najdlhšiemu. Štvrté kolo Ford Czechman Tour pod názvom Slovakman 226 sa vrámci svojho jedenásteho ročníka pôjde tradične na vzdialenostiach Ironmana. Každý učastník (či už jednotlivec alebo štafeta) absolvuje 3,8 km plávania, 180 km cyklistiky a na záver 42,2 km maratónskeho behu.

[singlepic id=33354 w=320 h=240 float=left] Podľa informácií od organizátorov sa Slovakman 226 oproti úspešnému minulému ročníku opäť o čosi rozrastie. Už na piatok sú pripravené sprievodné akcie – Kúpeľný beh na 7km a Detský akvatlon. Počas hlavných pretekov sú okrem iného pripravené vyhliadkové lety vrtuľníkom a bohatý kultúrny program.

Reklama

Čo sa týka súbojov o popredné priečky v katégórii jednotlivcov, účasť prisľúbila kompletná špička česko-slovenského triatlonu na čele s duom Vabroušek – Džalaj, medzi ktorými sa pravdepodobne bude rozhodovať o celkovom víťazovi jedenásteho ročníka jediného dlhého triatlonu na Slovensku.

Aktuálne je prihlásených takmer 130 účastníkov z 8 krajín, takže všetci tí, čo ste nemali program na prvý augustový víkend, máte ideálnu príležitosť na vlastné oči zažiť v Lodenici veľké medzinárodné podujatie, akých na Slovensku nie je veľa.

Reklama

Text: tlačová správa

REKLAMA

bike-centrum

Populárne články