Connect with us

Novinky

Slovak Junior Cup opäť láka do Piešťan zvučné kluby, pod patronátom F. Hološka sa predstaví 42 tímov

Published

on

Reklama

Po minuloročnom úspechu medzinárodného futbalového turnaja PFK Junior Cup žiakov do jedenásť rokov, ktorého sa zúčastnilo 24 tímov, chystajú organizátori na začiatok júna ešte väčšie podujatie. Druhý ročník, tento raz pod názvom Slovak Junior Cup, by mal privítať až 42 tímov v kategóriach chlapcov do 11 rokov, do 12 rokov a dievčat do 13 rokov. Hrať sa bude v Piešťanoch a Trebaticiach.

_MG_9479w

Vlani vyhrali hráči DVSC Debrecen, ktorí vo finále zdolali AS Rím.

Vlani odohrali malí futbalisti na trávnikoch piešťanského futbalového areálu spolu 176 zápasov. V poslednom finálovom si futbalisti DVSC Debrecen poradili s mladými hráčmi AS Rím. Tento rok by sa mali Rimania v Piešťanoch prestaviť opäť. Organizátori plánujú účasť štyridsiatich dvoch tímov zo siedmich krajín. Patrónom podujatia bude v nadchádzajúcom ročníku slovenský reprezentant Filip Hološko, ktorý aktuálne pôsobí v  v austrálskom klube Sydney FC.

Reklama

Keďže turnaj naberá na veľkosti, dve hracie plochy v piešťanskom areáli i keď rozdelené na menšie inriská, by už nestačili, a tak sa časť zápasov bude hrať na aj na ihrisku v Trebaticiach, kde si pripomínajú 85. výročie organizovaného futbalu.

Reklama

-inf-

Populárne články