Connect with us

Novinky

Škôlka Havránok štartuje už túto nedeľu

Published

on

Reklama

Chcete naučiť deti korčuľovať, alebo len príjemne stráviť čas počas sychravých víkendov a využiť priestor pre aktívny pohyb a zážitok. Práve na to je tu Škôlka Havránok, ktorá začína fungovať od najbližšej nedele.

Občianskemu združeniu HK Havrani sa podarilo zvíťaziť v projekte „Gesto pre mesto“, ktorý organizovala Raiffeisen banka a získať tak finančný dar v hodnote 1000 € pre projekt „Hokejová škôlka Havránok“ na podporu a rozvoj športu v Piešťanoch.

Reklama

Hokejovú škôlku Havránok oficiálne štartuje v nedeľu 19. 11. 2017 o 14.00 hod. na Zimnom štadióne v Piešťanoch, počas verejného korčuľovania. Pozývaní sú všetci nadšenci pohybu a radosti z pohybu. „Venovať sa vám i vašim deťom budú skúsení tréneri krasokorčuľovania a hokeja, ktorí si pre všetkých pripravili nové tréningové pomôcky. Pevná vôľa, poctivá drina, iba tak sa rodia športové legendy a bez pravidelného cviku, niet šampiónov. Najdôležitejšie je začať a vytrvať. Ponúkame  kvalitné tréningy a tréningové vybavenie, aby ste vy či vaše deti od útleho veku dostali to najlepšie,“ pozýva Michal Čuridlo, marketingový manažér HK Havrani.

Pri cvičení s prekážkami na ľade sa dokonale posilní celý pohybový aparát  tela. Táto atraktívna aktivita je pre návštevníkov zimného štadióna počas verejného korčuľovania bezplatná.

Reklama

-red-

Populárne články