Connect with us

Šport

Silvestrovský beh tradíciu nepreruší. Tento rok sa pobeží virtuálne

Published

on

Reklama
Piešťanský Silvestrovský beh absolvovať v jeho 55. ročníku kdekoľvek na svete.  Iné mesto, štát, prípadne kontinent, nie je prekážkou. Pridajte sa k bežcom, ktorí sa zapoja do jedného z najstarších európskych behov, zabehnite čo najlepší čas, nahrajte svoj výkon a získajte jedinečnú medailu.
 
Z dôvodu aktuálnej nepriaznivej epidemiologickej situácie sa organizátori rozhodli ročník 2020 zrealizovať ako virtuálny pretek. „Pevne veríme, že priaznivcov behu táto forma neodradí, ba naopak, že zaujme široké spektrum účastníkov, ktorí sa k nám pripoja,“ pozývajú priaznivcov športu.
 
Odbehnúť si svoju vzdialenosť budete môcť kdekoľvek, na obľúbenom mieste, pokojne aj v zahraničí. Beží sa 10 km, 5 km a detské kategórie. Časy, ktoré si každý zaznamená na Strave, hodinkách alebo trackingovej aplikácii usporiadatelia zozbierajú a vyhodnotia. Pretek prebehne v širšom intervale  od 26.12.2020 00:01  do 30.12.2020 23:59 h. Nahratie výsledkov bude možné do 31.12.2020 12:00 h. Kompletné propozície a informácie nájdete tu http://silvestrovskybeh.sk/vseobecne-propozicie-2020/. Prihlásiť sa môžete tu.

Každý účastník, malý i veľký, po absolvovaní trate, dostane účastnícku medailu. Buď poštou, alebo si ju príde vyzdvihnúť osobne v sídle spoločnosti ForesPoint s.r.o., na Štefánikovej 12 v Piešťanoch.

Reklama
Pre aktuálne informácie sledujte tiež facebookovú stránku podujatia https://www.facebook.com/silvestrovskybehPN. -red-

Populárne články