Connect with us

Šport

Silvestrovský beh deň pred Silvestrom. 59. ročník je tu

Silvestrovský beh zapíše tento rok už svoju 59. edíciu. Bežci sa stretnú v sobotu 30. decembra na Kúpeľnom ostrove. Štart prvej z kategórií je naplánovaný na 14:00 h. Hlavný beh na 10 km, ktorý sa pobeží na certifikovanej trati medzi mostami, je na pláne o 17:00 h.

Published

on

Reklama

 

Reklama

Štart a cieľ je situovaný do priestorov aleje na Kúpeľnom ostrove na úrovni hudobného pavilónu. Najdlhšia trať povedie na Kolonádový most, ďalej po nábreží Váhu, cez Krajinský most, potom po vale popri Obtokovom ramene a následne cez kúpeľný park do centrálnej aleje.

Každý pretekár sa môže tešiť na účastnícku medailu. Vďaka  spolupráci organizátorov so Slovenskými liečebnými kúpeľmi Piešťany sa prezentácia uskutoční v kúpeľnom dome Napoleon.

Reklama

Šatne, sprchy a vonkajší bazén s termálnou vodou sú k dispozícii na kúpalisku Eva. Detské behy pomáha organizačne zabezpečiť HappyMove a atmosféru sa bude starať DJ Joly a Moderátor Krto.

Program podujatia:

Prezentácia: 13:00 Kúpeľný dom Napoleon II, Kúpeľný ostrov

14:00 Štart behov kategórie HappyMove Run: Deti A, Deti B, Deti C
15:00 Štart žiackych kategórií – Kategórie sa môžu rôzne spájať, podľa počtu prihlásených: Žiaci D, Žiaci E, Žiaci F, Žiaci G, Žiaci H
16:00 Ivomat beh 4 Km
17:00 Ensana beh 10 km
14:35 Vyhlásenie výsledkov pre kategórie HappyMove Run
15:35 Vyhlásenie výsledkov pre Žiacke kategórie
16:35 Vyhlásenie výsledkov pre Ivomat beh 4 km
18:20 Vyhlásenie výsledkov pre Ensana beh 10 km

-red- Zdroj a grafika: Silvestrovský beh Foto: -th-

Populárne články