Connect with us

Šport

S. Oroszová: „Kľúčové hráčky nám chýbajú, no my ich musíme zastúpiť.“

Published

on

Reklama

Basketbalistky Piešťanských Čajok majú za sebou šláger kola, keď v sobotu nastúpili v Košiciach proti lídrovi extraligy Good Angels. Piešťanky však stále v oklieštenej zostave na Košičanky nestačili a podľahli im 49:79. Len do polovice šiestej minúty dokázali Čajky držať bodovo krok s domácim tímom. Good Angels sa dostali do vedenia a už ho z rúk nepustili.

„Zápas sa pre nás vôbec nezačal dobre a potom sme sa Košice snažili už len doťahovať. Tím ako Good Angels je potom ťažké bodovo dohnať,“ hodnotila po zápase Sabína Oroszová.

Reklama

Piešťanky nastúpili vo východoslovenskej metropole opäť v oklieštenej zostave a kvalita chýbajúcich hráčok určite chýbala. Čajky však napriek tomu bojovali a chýbajúce hráčky sa snažili zastúpiť všetky Čajky, ktoré zasiahli do zápasu. „Určite je cítiť, že nám chýbajú kľúčové hráčky. My ich však musíme zastúpiť. Každá z nás si našla novú rolu a máme väčšiu zodpovednosť. Snažíme sa to ukázať, no nie vždy sa to v takto náročných zápasoch podarí,“ priznala Oroszová.

Základná časť ženskej basketbalovej extraligy sa prehupla do poslednej štvrtiny a Čajky v nej budú robiť všetko preto, aby si uhájili druhú priečku zaisťujúcu dobrú východiskovú pozíciu do play-off. „Trénujeme na maximum a určite máme na to, aby sme si udržali druhú priečku. Nemáme sa čoho báť, len musíme pracovať tak, ako doteraz,“ dodala na záver Sabína Oroszová.

Reklama

-Zdroj/Piešťanské Čajky/Tomáš Horký/Foto: archív-

Populárne články