Connect with us

Šport

Rýchlostní kanoisti trochu inak, mokré tričká vymenili za šaty a obleky

Published

on

Reklama

Dom kultúry Zrkadlový háj v bratislavskej Petržalke sa piatok 20. januára stal miestom oceňovania najlepších rýchlostných kanoistov za rok 2016. Tradičného Galavečera Slovenského zväzu rýchlostnej kanostiky sa zúčastnila široká kanoistická rodina, od najmladších pretekárov cez trénerov a funkcionárov až po rodinných príslušníkov. Nechýbali ani hostia, medzi ktorými bol nový prezident SOV Anton Siekel, podpredseda Rady pre šport Ministerstva školstva SR Ján Krišanda, či poslanec Národnej rady SR a priaznivec kanoistiky Dušan Čaplovič, ktorí dekorovali ocenených športovcov a trénerov. Prezident Slovenského zväzu rýchlostnej kanostiky Robert Petriska sa poďakoval pretekárom aj ich trénerom, podporným tímom a nezabudol ani na rodičov mladých športovcov.

IMG_2568

Reklama

Medzi ocenenými mladými adeptmi rýchlostnej kanoistiky v Slovenskom pohári /SP/ za minulý rok nechýbali ani nádeje z Kajak & Kanoe Piešťany: Daniel Rybanský – I. miesto, Samuel Podhradský – II. miesto, obaja v SP kategória kajak 13 – roční chlapci, Michal Jurčo – II. miesto v SP kategória kajak 14 – roční chlapci a Michal Lenický v SP kategória kanoe – muži. Všetkým chlapcom za ich skvelé výkony, mnohokrát si merali sily nielen so súpermi, ale aj s nepriaznivým počasím, srdečne gratulujeme a veľká vďaka patrí ich trénerom, ktorí ich pripravovali fyzicky, aj psychicky počas celého roka. Sú to súrodenci Marcela a Róbert Erbanovci, Alexander Kasa a Milan Piešťanský.

IMG_2576Za výkon roka bol vyhlásený strieborný štvorkajak z OH v Riu v zložení Juraj Tarr, Erik Vlček, Denis Myšák, Tibor Linka, ktorí sa radi podelili s nádejnými mladými piešťancami o ich športových skúsenostiach.IMG_2573

Reklama

-Kajak & Kanoe  Piešťany-

Populárne články