Connect with us

Šport

Rekordný úspech kajakárov z Moravian

Published

on

Reklama

Nedeľa 15. júna 2014 sa určite zapíše medzi historicky najúspešnejšie v činnosti športového klubu Kajak Moravany nad Váhom. Malí pretekári sa vydali na preteky do českého Kojetína, aby si porovnali sily so súpermi z Čiech. Moravanci si odtiaľ priniesli až 31 medailí!

DSC_5477

Reklama

Pretekalo sa na krátkych 500 m a dlhých 2000 a 5000 m tratiach v singlových, deblových a K4 disciplínach. Desať zlatých medailí priniesli 2x Samuel Podhradský, Mia Hjartaker, Michal Jurčo, Lucia Valová, Tatiana Trakalová, Samuel Groman, Anton Pernisch, Jessica Lee Yaxley a Lucia Prouzová.

Strieborná medaila patrila 3x Mii Hjartaker, 2x Branislavovi Jurčovi a Martinovi Chalásovi, Michalovi Jurčovi, Lucii Valovej, Ninke Szobolovszkej, Lucii Prouzovej a Viktorii Šilhanovej.

Reklama

Bronz si vypádlovali 2x Lucia Prouzová, Anton Pernisch, Lukáš Valo, Michal Jurčo, Michal Szobolovszky, Nina Szobolovszka, Viktoria Šilhanová a Martin Chalás.

Deti pod vedením trénerov Juraja Homolu, Alexanda Kasu a Petra Vetríka tak siahli až na dno svojich možností a zaslúžia si veľkú gratuláciu.

Text a foto: Sylvia Valová

REKLAMA

heaven rest

Populárne články