Connect with us

Novinky

Príďte podporiť mladých futbalistov na 4. ročník memoriálu Ľuboša Mihálika

Published

on

Reklama

Začiatkom novembra uplynulo 5 rokov, čo odišiel do futbalového neba futbalový tréner, výborný kamarát a skvelý chlap Ľuboš Mihálik. Na jeho počesť sa bude v nedeľu 8. decembra od 8:00 – 13:00 hod. v DIPLOMAT Aréne v Piešťanoch konať 4. ročník Memoriálu Ľuboša Mihálika.

Ľuboš Mihálik (vpravo)

Možnosť predviesť futbalovú zručnosť budú mať ročníky 2006 a mladší z tímov Spartak Trnava, FC Nitra, CFMJA, FC Petržalka a MŠK Považská Bystrica.  Svoju účasť prisľúbili aj synovia Ľuboša Mihálika – Lukáš – bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska a kmeňový hráč Spartaka Trnava a Tomáš – tiež hráč Spartaka Trnava, momentálne rehabilitujúci po „plastike“ kolena.

Reklama

O dobrú žičlivú atmosféru a o občerstvenie zúčastnených tímov bude postarané. Príďte sa pozrieť na mladé talenty, na ktoré by bol určite hrdý aj Ľuboš.

„Veríme, že všetci zúčastnení prežijú pekné sobotné dopoludnie, potešia svoje futbalové srdcia a aj prítomných fanúšikov a vyšlú tak pekný pozdrav pre z futbalového neba im fandiacieho Ľuboša Mihálika. Urobme svet krajším,“ pozývajú na nedeľné dopoludnie organizátori.

Reklama

Ľuboš Mihálik 4. zľava

-inf-

Populárne články