Connect with us

Šport

Pozvánka Beh Zlatým vrchom

Published

on

Reklama

Športová bežecká rodinka pozýva všetkých bežcov a turistov, deti aj dospelých na 2. kolo Piešťanského pohára v lesnom behu – Beh Zlatým vrchom. Preteky sa uskutočnia 4. júla 2010 s prezentáciou od 9.00 hod pri vodnej nádrži Striebornica.

[singlepic id=1173 w=320 h=240 float=left]Po úspešnom prvom kole, keď sa Behu cez Ahoj zúčastnilo 103 pretekárov a nikto sa nestratil :-), pripravujú organizátori z ŠBR ďalší zaujímavý beh s celkovým prevýšením približne 370 m. „Trať vedie lesnou cestičkou spod nádrže Striebornica stúpaním smerom na Zlatý vrch z juhozápadnej strany. Po dosiahnutí červenej turistickej značky sa odbočí vľavo. Po tejto značke sa obíde Zlatý vrch východnou stranou až po odbočku na zelenú turistickú značku smerom k nádrži Striebornica. Po nej sa zbieha niekoľko sto metrov a odbočuje sa vľavo späť popod Zlatý vrch zo západnej strany až po lesnú cesti?ču, ktorou sa vybiehalo po štarte. Touto sa beží vpravo až do cieľa pod nádržou Striebornica,“ opisuje 9600 metrov dlhú trať organizátor Jozef Drahovský.

Reklama

Pre deti predškolského a školského veku sú pripravené trate s dĺžkou od 150 do 1200 m. Juniori, juniorky a dospelý až po veteránov pobežia už spomínaných 9600m. V prípade, že nie ste nadšencom behu, ale túžite po pobyte v prírode, môžete sa zaradiť do kategórie nordic walking – turisti.

Pre víťazov sú pripravené vecné odmeny. Pre registráciu a viac informácií kliknite na http://beh.yw.sk/.

Reklama

Autor: Tomáš Hudcovič  Foto: Júlia Račáková

Fotogaléria z Behu cez Ahoj

[nggallery id=40]

Populárne články