Connect with us

Šport

Posledný tréning špuntíkov z klubu Funny athletics Piešťany s názvom FUNNY SPARTAN KIDS RUN

Published

on

Reklama

Klub Funny athletics Piešťany zorganizoval pre svojich najmenších zverencov posledný tréning pred letným oddychom tak trochu inak. Tréning už názvom FUNNY SPARTAN KIDS RUN naznačuje že išlo o zábavnú formu pohybu pre deti plnú úsmevov a radosti.
Deti prichádzali na tréning plné očakávaní. Hneď pri vstupe obdržal každí štartové číslo s vlastným menom.
Spartanovská dráha bola vyrobená z mnohorakých nástrah. V úvodnej časti trate ich vytrvalosť otestoval dlhý beh s prekážkami, nasledovalo váľanie pneumatík, beh cez piesok, „vojenské“ podliezanie ostnatého drôtu v detskej verzii. V strednej časti trate si deti vyskúšali svoju koordináciu na balančných polguliach, vyliezanie a zliezanie prekážky, presnosť pri odhodoch s penovými oštepmi. V záverečnej časti trate nechýbalo vyliezanie na lano, beh cez prekážky a balančný slalom. Tesne pred cieľovou čiarou sa deti už unavené slnkom ovlažili behom cez vodné prekážky a svoju silu si otestovali vyťahovaným vreciek s pieskom.
Unavení, ale usmiaty špuntíci si postupne dobiehali pre svoje odmeny.
Trať nezostala dlho prázdna, deti z klubu Funny athletics Piešťany si ju prešli znova a znova.
Po krátkom oddychu a malom občerstvení, prišla čerešnička v podobe namáčania detí v sudoch plných vody, ktorú si deti užívali asi najviac.
Veríme, že si deti odniesli nezabudnuteľný zážitok z posledného tréningu a tréneri sa na nich tešia opäť v septembri v plnej sile a s novými „vymýšľaninami“.
Funny athletics

Reklama

Populárne články