Connect with us

Šport

Piešťany sa dnes stretnú v domácom súboji s Nitrou

Published

on

Reklama

ŠHK 37 Piešťany čaká dnes o 18:00 druhý domáci duel proti tímu z Nitry. Štart do Tipsport Ligy sa našim hokejistom vydaril na výbornú a po prvých dvoch kolách boli dokonca o skóre prvý. Havrani v treťom zápase vonku síce tesne prehrali na ľade Banskej Bystrice v pomere 2:1 a tak budú proti „corgoňom“ určite chcieť predviesť dobrý a bojovný výkon. Zápas proti Nitranom však bude určite náročný, pretože tím spod Zobora v minulom kole porazil majstrov z Košíc 3:2.

Reklama

V piatok totiž čaká piešťanských hokejistov HK Nitra a zápasy s „corgoňmi“ stoja vždy za to. V tradične búrlivej atmosfére si obe mužstvá vždy siahnu až na dno a nič si nedarujú. Očakáva sa, že hostí príde opäť povzbudiť ich fanklub a tak by stálo za to, ukázať Nitranom, KTO JE V EASTON ARÉNE DOMA?

Piešťanskí hokejisti v prvých zápasoch hrali divácky atraktívny hokej plný nasadenia, dravosti, ale i pekných kombinačných akcii. A práve taký hokej by havrani chceli v tejto sezóne praktizovať, čo je výborný odkaz pre divákov. Práve im sa taký hokej jednoznačne musí páčiť. V drese súpera budú môcť diváci vidieť napríklad Jozefa Stumpela, či bývalého reprezentačného obrancu Petra Podhradského. Pikantný môže byť aj súboj Jakuba Ručkaya s Tiborom Kutálkom, ktorý v minulej sezóne nastupovali u svojho terajšieho protivníka a ich súboje boli viac než vyhecované. Sčítané podčiarknuté, zápasy Piešťan s Nitrou ponúknu divákom vždy skvelý zážitok a určite by ste na tribúnach Easton arény nemali v piatok o 18:00 h chýbať.

Reklama

Snímka

V nedeľu zasa Piešťanci vycestujú k minuloročnému majstrovi do Košíc. Pre piešťanských fanúšikov máme dobrú správu – duel bude vysielať o 17:00 televízia RTVS a tak si zápas budete môcť vychutnať v pohodlí domova.

-lt/Zdroj: ŠHK37 Piešťany/foto: Laco Ďuračka/video: Pavol Jurák

Populárne články