Connect with us

Šport

Piešťanskí vodní lyžiari majú za sebou úspešnú sezónu

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu (22. – 23. septembra) sa konali posledné preteky tejto sezóny, na ktorých sa zúčastnili vodní lyžiari z Piešťan. V Neratoviciach pri Prahe sa uskutočnil tradičný pretek družstiev Spolana Cup 2012 za účasti Zuzany Oravcovej, Mariána Danasa, Jakuba Oravca, Milana Kičina a Nikolasa Wolfa. V silnej konkurencii sa piešťanskému družstvu darilo a vyrovnanými výkonmi si celkovo vybojovalo 3. miesto.

[singlepic id=35515 w=520 h=350 float=center]

Reklama

Zároveň sa vyhodnocoval aj najlepší kombinačný výkon, kde sa medzi mužmi podarilo Nikolasovi Wolfovi s celkovým počtom 1 759 bodov získať 1. miesto. Milan Kičin skončil na 9. mieste, Jakub Oravec na 11. miesta a Marián Danas získal 13. priečku. Medzi ženami bola Zuzana Oravcová siedma.

Z výsledkov jednotlivých disciplín spomenieme iba najlepšie umiestnenia. V slalom mužov boli z našich reprezentantov najlepší Wolf (2. miesto) a Kičin (5. miesto). V trikoch medzi mužmi skončil Wolf na 3. mieste a Oravec na 6. mieste. V skokoch medzi mužmi bol Wolf tretí a Kičin šiesty.

Reklama

Po skončení hlavného závodu sa uskutočnil mládežnícky závod Neratický Medveď 2012 pre deti do 12 rokov. Tu Piešťany zastupovala Zuzana Oravcová, ktorá si vybojovala 3. miesto.

Ako bolo spomenuté, išlo o posledný závod pomerne úspešnej sezóny vodných lyžiarov, ktorý reprezentovali naše mesto v tomto zložení: majsterka Európy Zuzana Vráblová (wakeskate), juniori Nikolas Wolf, Milan Kičin, Michaela Kičinová, dorastenci Adam Masár, Marián Danas, Samuel Oravec, Jakub Oravec, Zuzana Oravcová. Ďakujeme všetkým priaznivcom a tešíme sa na ďalšiu sezónu.

[nggallery id=1935]

Text a foto: Ivan Oravec

Populárne články