Connect with us

Šport

Piešťanské čajky si zmerajú sily s Valosun Brno

Published

on

Reklama

Po dvojtýždňovom sústredení na Starej Turej pokračujú Piešťanské čajky v príprave na svoju premiérovú extravilánovú sezónu už v zrekonštruovanej hale Gymnázia P. d. Coubertina v Piešťanoch.

[singlepic id=32449 w=320 h=240 float=left]Vo štvrtok 23. augusta vycestujú za svojim prvým prípravným zápasom do Luhačovíc, kde je na sustredení tím Valosun Brno. Zápas sa odohrá o 16.00 h v Sportovním centru Radostova v Luhačoviciach neďaleko Zlína.

Reklama

Tréner Martin Pospíšil bude mať k dispozícii desať hráčok: Lucia Krc-Turbová, Michaela Zentková, Alexandra Baburová, Maria Felixová, Michaela Malinková, Michaela Stanková, Zuzana Pilátová, Nikola Dudášová, Laura Horvátová, Laura Dubenová, ktoré majú za sebou dva týždne kondičnej prípravy pod vedením kondičnej trénerky Veroniky Vargovej.

Ďalšie dve Piešťanské čajky Marta Páleníkova a Petra Bartanusová sú aktuálne na majstrovstvách európy do 20 rokov v maďarskom Debrecíne a pripoja sa k družstvu až po skončení šampionátu.

Reklama

Na domácej pôde odohrajú Piešťanské čajky svoj premiérový zápas v ženskej basketbalovej extralige 22. septembra proti BK Petržalka.

Text: ts

REKLAMA

Populárne články